All images are protected by copyright. Please do not use them without permission. Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2016

maandag 6 februari 2012

When I grow up....

YES! Last Saturday I run 5,77 kilometer in about 45 minutes!
I'm very proud of myself! A While ago I showed a piece of 
my little notebook; When I grow up I want to be me;
and my goal for in 2012 was to be able to run 5 km [ inside the gym].
You can see the post here: click.
YEAH!!!!!!

4 opmerkingen:

 1. Super prestatie heb je gelopen! Doe zo voort ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haaaai Suus! Wauw, allereerst: het is niet zomaar dus, dat alles zijn gangetje gaat.. er is daar bij jou wel even een prestatie neergezet! Ik vind het knap hoor. Nee, dat is niets voor mij..

  Dankjewel voor je bezoek! Èn compliment :) Ja, een keer per jaar moet ik het gewoon even kwijt aan Luna hè. Alleen is het altijd twijfelachtig of dat volgend jaar wéér lukt, hoor. Maar gelukkig kan ik daar dan een jaar over nadenken.

  Druk aan de studie is eigenlijk goed he.. dan ben je er in ieder geval mee bezig :) Lukt het ook en vind je het nog leuk, leer je leuke nieuwe dingen? Ik duim voor je hoor. Ook dat vind ik knap. Ik ben héél benieuwd of het mij lukt weer te gaan leren voor dat baantje, als dat eindelijk eens doorgaat.
  Ook je tekeningen blijven geweldig! Ik zie dat je een nieuw hoofdpersoon hebt, haha. Cool!

  De winter is inderdaad nu wel erg brrr... En natuurlijk ben ik verkouden. En naar buiten gaan is toch wel erg lastig nu, haha. Voor mij is het weer ertussenin toch wel het mooist hoor. De late lente, of een zonnige late herfstdag..
  Z'n gangetje is bij mij een beetje op en af, maar goed we modderen vrolijk voort hè. En volgende week begint er een onderzoek dat al jaren geleden zou worden aangevraagd door de huisarts, maar dat ie een beetje vergeten was... oeps. Niet iets ernstigs en acuuts hoor. Ik ben heel benieuwd.

  Veel sukses, warmte, creativiteit en roosjes in de sneeuw! (Twentse)

  Liefs, Clemens.

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for passing by and leave me a note!

Thanks for visiting me and leaving a comment!

Thanks for visiting me and leaving a comment!